AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan suyu görmek

Kahve falında soğan suyu görmek

Kahve falında soğan suyu görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sorununu kolayca çözeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan suyu gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında suyun içinde soğan görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında soğan suyu içmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında soğan suyu görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğan sarımsak soymak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında komşudan soğan istemek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan çalmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil soğan yemek görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, talihinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir