AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde soğan görmek

Kahve falında suyun içinde soğan görmek

Kahve falında suyun içinde soğan görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde soğan gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde soğan görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine delalettir.

Kahve falında çuval içinde soğan görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan suyu içmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan suyu görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde para görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kabın içinde su görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, girilen yolda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kovanın içinde su görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kısmetin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında su içinde altın görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir