AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan yemek

Kahve falında soğan yemek

Kahve falında soğan yemek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğan yemek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek istiyorsanız daha fazla uzlaşmacı olmanız gerekebilir.

Kahve falında taze yeşil soğan yemek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soğan ekmek yemek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işarettir.

Kahve falında çiğ soğan yemek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor soğan yemek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz soğan yemek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına alamet eder.

Kahve falında taze soğan yemek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeklik soğan görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı kuru soğan yemek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir