AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan fidesi görmek

Kahve falında soğan fidesi görmek

Kahve falında soğan fidesi görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, evlat sahibi olacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında soğan fidesi gördüyseniz:

  • Daha önceki akılcı tutumlarınız sayesinde elinize önemli bir miktar para geçebilir.

Kahve falında soğan fidesi görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, koltuğunun da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında fasulye fidesi görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında fide sulamak kendisine olan özgüveninin de artacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dut fidesi görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında kabak fidesi dikmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir