AnaSayfa / Genel / Kahve falında fide sulamak

Kahve falında fide sulamak

Kahve falında fide sulamak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında fide sulamak gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Kahve falında fide sulamak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında domates fidesi sulamak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sebze fide görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında gül fidesi dikmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına inanılır.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine yorulur.

Kahve falında biber fidesi dikmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında iğde fidesi görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir