AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrayı dağıtmak

Kahve falında sofrayı dağıtmak

Kahve falında sofrayı dağıtmak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hayata küseceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrayı dağıtmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Kahve falında sofrayı dağıtmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yere sofra sermek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında meyve sofrası görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında hazır sofra görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra temizlemek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofra sinisi görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir