AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır sofra görmek

Kahve falında hazır sofra görmek

Kahve falında hazır sofra görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında hazır sofra gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Kahve falında hazırlanmış sofra görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında hazır sofra görmek çok kötü günler yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofra hazırlandığını görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hazır helva yemek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaza hazırlandığını görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hazır süt görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Kahve falında hamama gitmeye hazırlanmak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gitmek için hazırlanmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir