AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve sofrası görmek

Kahve falında meyve sofrası görmek

Kahve falında meyve sofrası görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bunu şeref sayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve sofrası gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Kahve falında meyve sofrası görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada bulunmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere sofra sermek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofra tahtası görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık sofra görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük sofra kurmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrada yeşillik görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir