AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sofra hazırlamak

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, büyük başarılara kazanılacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak gördüyseniz:

  • Sinirlenmek veya mesafe koymak önünüze engeller çıkartabilir veya beliren engellerin ortadan kaldırılmasını zorlaştırabilir.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işarettir.

Kahve falında birine sofra hazırlamak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek sofrası hazırlamak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofra hazırladığını görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında misafire sofra hazırlamak büyük fırsatlar elde edeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofra hazırlamak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir