AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra temizlemek

Kahve falında sofra temizlemek

Kahve falında sofra temizlemek geleceğinin de umut vadedeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, görmediği yerlere gideceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofra temizlemek gördüyseniz:

  • Hizmetlerinizi cömertçe sunmanız hayatınızı veya yaşadığınız yeri değiştirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında sofra temizlemek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, hastalığın biteceğine işaret eder.

Kahve falında sofrayı temizlemek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine yorulur.

Kahve falında misafire sofra hazırlamak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sofrada görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, işlerin yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrada oturmak falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofra hazırlandığını görmek büyüleyeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sofrada karınca görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir