AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere sofra kurmak

Kahve falında yere sofra kurmak

Kahve falında yere sofra kurmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, zor bir döneme girileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere sofra kurmak gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yere sofra kurmak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yer sofrası kurmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Kahve falında büyük sofra kurmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalettir.

Kahve falında birine sofra kurmak yalnız kalmak isteyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında misafire sofra kurmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalettir.

Kahve falında sofralar kurmak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana sofra kurmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, yeni kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra kurmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir