AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra kurmak

Kahve falında sofra kurmak

Kahve falında sofra kurmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sofra kurmak gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Kahve falında misafirlere sofra kurmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere sofra kurmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak neşenin yerine geleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında sofralar kurmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük sofra kurmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakana sofra kurmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iftar sofrası kurmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir