AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sofra kurmak

Kahve falında birine sofra kurmak

Kahve falında birine sofra kurmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, mal mülk edineceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, esenliği bulacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sofra kurmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında misafire sofra kurmak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında iftar sofrası kurmak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yer sofrası kurmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında sofra kurmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birine sofra kurmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük sofra kurmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret eder.

Kahve falında misafirlere sofra kurmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir