AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada yılan görmek

Kahve falında sofrada yılan görmek

Kahve falında sofrada yılan görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada yılan gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizin için özel bir kişiyle yapacağınız planlar duygusal anlamda ilişkiyi derinleştirebilir.

Kahve falında sofrada yılan görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, gidilecek yönün belirleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada ekmek yemek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında sofra tepsisi görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sofrada yeşillik görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofra topladığını görmek dinde bilginleşeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta sofra görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofrada et yemek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sofraya oturduğunu görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir