AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra tepsisi görmek

Kahve falında sofra tepsisi görmek

Kahve falında sofra tepsisi görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, borçlarını ödeyeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, hem eğleneceğine işarettir.

Kahve falında sofra tepsisi gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Kahve falında sofra tepsisi görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle aynı sofrada yemek yemek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofrada bulunmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında sofra dolusu yemek görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına yorulur.

Kahve falında sofrada yılan görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğün sofrası görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada olmak içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sofraya davet edilmemek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir