AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra topladığını görmek

Kahve falında sofra topladığını görmek

Kahve falında sofra topladığını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yenilenme yaşayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında sofra topladığını gördüyseniz:

  • Sizi para harcamaya veya belli konulara katılımda bulunmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında sofrayı toplamak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sofra topladığını görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında sofra toplamak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye sofra kurmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendini sofrada görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında sofra yıkamak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofrada balık yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir