AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada et yemek

Kahve falında sofrada et yemek

Kahve falında sofrada et yemek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Kahve falında sofrada et yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında sofrada et yemek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sofraya davet edilmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofraya davet edilmemek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada et görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık yemek sofrası görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında sofrada balık yemek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir sofrada yemek yemek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeklerle dolu sofra görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yolculuğa rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir