AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada yeşillik görmek

Kahve falında sofrada yeşillik görmek

Kahve falında sofrada yeşillik görmek yolculuğa çıkmaya, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kısmetinin hep açık olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında sofrada yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofrada yeşillik görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük sofra görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında sofra bezi silkelemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, tecrübelerini aktaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofra hazırlandığını görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sofrada yumurta görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek sofrasında oturmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sofra açmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir