AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli sofra bezi görmek

Kahve falında kirli sofra bezi görmek

Kahve falında kirli sofra bezi görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, konfor içinde olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, gelir elde edeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına yorulur.

Kahve falında kirli sofra bezi gördüyseniz:

  • Sahip olduklarınızı korumak için her şeyi gözle görünür tutmanızda fayda var.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sofra bezi görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sofra bezi almak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında sofra bezi satın almak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sofra bezi silkelemek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, beden sağlığının zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında sofra bezi çırpmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında sofra bezi sermek tövbe etmeye, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir