AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sofra bezi görmek

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil sofra bezi gördüyseniz:

  • Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek yüksek moralli olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi satın almak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sofra bezi çırpmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sofra bezi sermek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına inanılır.

Kahve falında sofra bezi görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı sofra bezi görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi silkelemek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir