AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobayı yakamamak

Kahve falında sobayı yakamamak

Kahve falında sobayı yakamamak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, daima önüne bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobayı yakamamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya duygusal başlıklı ilişkilerinizi ilgilendiren alanlarda hızlı gelişmelere açık zaman dilimindesiniz.

Kahve falında soba yakan birini görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına alamet eder.

Kahve falında sobayı yakamamak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında soba aldığını görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında sobayı yaktığını görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işarettir.

Kahve falında soba deliği görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında sobadan kül almak üzüntülerin biteceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evde soba kurmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir