AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba yakan birini görmek

Kahve falında soba yakan birini görmek

Kahve falında soba yakan birini görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, düşmanlıkların biteceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, geçimin kolaylaşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba yakan birini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Kahve falında sobayı yakamamak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında soba yakan birini görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kavgaların biteceğine yorulur.

Kahve falında kırık soba görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobaya kömür atmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında sobada çamaşır kurutmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, doğru işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba hediye almak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde soba yakmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret eder.

Kahve falında soba yaktığını görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir