AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba deliği görmek

Kahve falında soba deliği görmek

Kahve falında soba deliği görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında soba deliği gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Kahve falında soba deliği görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Kahve falında sobayı yaktığını görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sobanın yanında oturmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobalık odun kesmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba söndürmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, rahatsızlık duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobaya dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanmayan soba görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kafasının boşalacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada bir şey yakmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir