AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobayı yaktığını görmek

Kahve falında sobayı yaktığını görmek

Kahve falında sobayı yaktığını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sobayı yaktığını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde soba görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, bir ömür olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde soba görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba ve kömür görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında sobada ekmek ısıtmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada odun görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Kahve falında soba kazanı görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında soba söndürmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, koltuğunun yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmayan soba görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir