AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobayı kaldırmak

Kahve falında sobayı kaldırmak

Kahve falında sobayı kaldırmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında sobayı kaldırmak gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Kahve falında sobayı kaldırmak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü kaldırmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında elini kaldırmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak mutluluk ve başarı getireceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birini dansa kaldırmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında tırnak kaldırmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuval kaldırmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağır taş kaldırmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir