AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dansa kaldırmak

Kahve falında birini dansa kaldırmak

Kahve falında birini dansa kaldırmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, büyük özgüven kazanacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine alamet eder.

Kahve falında birini dansa kaldırmak gördüyseniz:

  • Tasarladığınız şeyleri kendi başınıza ya da tecrübesiz biriyle yapmanız pek kolay değildir.

Kahve falında birini dansa kaldırmak sonra kendi işini kuracağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarını kaldırmak çok güzel olaylar yaşanacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere düşeni kaldırmak zafer elde edileceğine, güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kütük kaldırmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşeni kaldırmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşen birini kaldırmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kaldırmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini havaya kaldırmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir