AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kaldırmak

Kahve falında tırnak kaldırmak

Kahve falında tırnak kaldırmak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak kaldırmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında tırnak kaldırmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar kaldırmak bir araya geleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işarettir.

Kahve falında düşen birini yerden kaldırmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalettir.

Kahve falında arabayı elle kaldırmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı kaldırmak hanesine bolluk geleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yerdeki kuranı kaldırmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında düşen birini kaldırmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir