AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstüne düşmek

Kahve falında mezarın üstüne düşmek

Kahve falında mezarın üstüne düşmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında mezarın üstüne düşmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üstüne düşmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın üstüne düşmek amaçlarına nail olacağına, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin üstüne düşmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başının üstüne düşmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakların üstüne düşmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak üstüne düşmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir