AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın içine düşmek

Kahve falında sobanın içine düşmek

Kahve falında sobanın içine düşmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında sobanın içine düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında sobanın üstüne düşmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında sobanın içine düşmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sermaye kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında sobada yanmak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobaya dokunmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına inanılır.

Kahve falında yeni soba görmek rahatsızlık vereceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında sobanın külünü temizlemek hayatına bakacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobaya odun attığını görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir