AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni soba görmek

Kahve falında yeni soba görmek

Kahve falında yeni soba görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni soba gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında yeni soba görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurulmuş soba görmek karın artacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına inanılır.

Kahve falında soba boru görmek günah işlemekten korunacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, eve huzur dolacağına tabir olunur.

Kahve falında soba kül görmek hem eğleneceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba bacası temizlemek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah soba görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında sobayı yaktığını görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir