AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobadan çıkan duman görmek

Kahve falında sobadan çıkan duman görmek

Kahve falında sobadan çıkan duman görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobadan çıkan duman gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek büyük bir adım atılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında soba ve duman görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında soba dumanı görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulur.

Kahve falında sobadan çıkan duman görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobada duman görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, para biriktirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duman olduğunu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına alamet eder.

Kahve falında bacadan duman çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir