AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duman olduğunu görmek

Kahve falında evin duman olduğunu görmek

Kahve falında evin duman olduğunu görmek ticaretinin de bozulmayacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, terslik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin duman olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Kahve falında evinde duman görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, doğru adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında evinden duman çıktığını görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evin içini dumanlı görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında evini dumanlı görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde duman görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duman olduğunu görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir