AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba dumanı görmek

Kahve falında soba dumanı görmek

Kahve falında soba dumanı görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında soba dumanı gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilmek veya özgür hareket edebilmek için gerekli değişiklikleri yapmanızda fayda var.

Kahve falında soba dumanı görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Kahve falında soba borusundan duman çıktığını görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında sobadan çıkan duman görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba ve duman görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sobada duman görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dumandan boğulmak kazancının çok daha fazla olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında yerden duman çıktığını görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir