AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba söndürmek

Kahve falında soba söndürmek

Kahve falında soba söndürmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba söndürmek gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Kahve falında sobada ateş söndürmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine delalet eder.

Kahve falında soba söndürmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobayi söndürmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında ışık yakıp söndürmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, sevinç dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında elinde ateş söndürmek arzuların gerçekleşeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir