AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba ve boru görmek

Kahve falında soba ve boru görmek

Kahve falında soba ve boru görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında soba ve boru gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında soba borusu almak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu temizlemek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında soba borusu kurmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında soba borusu kurum görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında soba borusu takmak belalardan korunacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba ve boru görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında soba borusu görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, koyu sohbetler edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir