AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusu takmak

Kahve falında soba borusu takmak

Kahve falında soba borusu takmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba borusu takmak gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Kahve falında soba borusu takmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında soba ve boru görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet eder.

Kahve falında soba borusu kurmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında soba borusunun çıktığını görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soba boru temizlemek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerin daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba borusu kurum görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalet eder.

Kahve falında soba borusu temizlemek şans ve bereket kapılarının açılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz soba borusu görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir