AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık yakıp söndürmek

Kahve falında ışık yakıp söndürmek

Kahve falında ışık yakıp söndürmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, düzeninin bozulacağına, bazı adımlar atacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına inanılır.

Kahve falında ışık yakıp söndürmek gördüyseniz:

  • Karşıt fikirlere sahip olsanız da, kendinizi tutmalısınız.

Kahve falında ışık yakıp söndürmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ateş yakıp söndürmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışığı söndürmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ışık söndürmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıkları söndürmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışığın söndüğünü görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından yakılmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir