AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ışıkların söndüğünü gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ışık söndürmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ışığı söndürmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında ışık yakıp söndürmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ışıkların söndüğünü görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ışığın söndüğünü görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ışıkları söndürmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş söndürdüğünü görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yanan sobayı söndürmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir