AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba hediye almak

Kahve falında soba hediye almak

Kahve falında soba hediye almak sıkıntılara neden olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında soba hediye almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında soba hediye almak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soba kömürü görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, isteklerini yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sobada patates pişirmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında sobaya odun attığını görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında yanan bir soba görmek keyfinin yerine geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında odaya soba kurmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sobadan kül çıkarmak zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sobada elbise yıkamak onu dinleyeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir