AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada patates pişirmek

Kahve falında sobada patates pişirmek

Kahve falında sobada patates pişirmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada patates pişirmek gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Kahve falında sobada patates pişirmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobada et pişirmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba üzerinde yemek pişirmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba üstünde yemek pişirmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobada ekmek pişirmek geçim derdine düşmeyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada yemek pişirmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Kahve falında sobada kestane pişirmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patates pişirmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir