AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya soba kurmak

Kahve falında odaya soba kurmak

Kahve falında odaya soba kurmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, terslik yaşayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, korkularını yeneceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında odaya soba kurmak gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Kahve falında odaya soba kurmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerinizin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soba kurmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında evde soba kurmak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba borusu kurmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eve soba kurmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kömür sobası kurmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir iş kurmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye sofra kurmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir