AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyasete atılmak

Kahve falında siyasete atılmak

Kahve falında siyasete atılmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyasete atılmak gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Kahve falında siyasete atılmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulur.

Kahve falında siyasetçi görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, gün sayacağına delalet eder.

Kahve falında siyaset yapmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına tabir olunur.

Kahve falında siyasetçileri görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eski siyasetçi görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir siyasetçi görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir siyasetçi görmek o kapıyı kapatacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir siyasetçi görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir