AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski siyasetçi görmek

Kahve falında eski siyasetçi görmek

Kahve falında eski siyasetçi görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, şöhretli biri olunacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski siyasetçi gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri geliştirmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında eski siyasetçi görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında siyasetçileri görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bir siyasetçi görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyaset konuşmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü bir siyasetçi görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir siyasetçi görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Kahve falında siyaset yapmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, insanları kıracağına işaret eder.

Kahve falında siyasete girmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir