AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir siyasetçi görmek

Kahve falında ölmüş bir siyasetçi görmek

Kahve falında ölmüş bir siyasetçi görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir siyasetçi gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Kahve falında eski siyasetçi görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyasetçi görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ünlü siyasetçi görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına yorulur.

Kahve falında siyaset konuşmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş siyasetçi görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir siyasetçi görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, ticaretin önünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında siyasetçileri görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyaset görmek dertlerin sona ereceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir