AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir siyasetçi görmek

Kahve falında ünlü bir siyasetçi görmek

Kahve falında ünlü bir siyasetçi görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir siyasetçi gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında ünlü bir siyasetçi görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü siyasetçi görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyaset adamı görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyaset yapmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyasete girmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyaset görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir siyasetçi görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında eski siyasetçi görmek kazancının yerine gelmesine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir