AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyasetçileri görmek

Kahve falında siyasetçileri görmek

Kahve falında siyasetçileri görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet eder.

Kahve falında siyasetçileri gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında bir siyasetçi görmek ticaretin açılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında siyaset konuşmak kurulu bir düzene sahip olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Kahve falında ünlü siyasetçi görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında siyaset görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında siyasetçileri görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş siyasetçi görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir siyasetçi görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyaset adamı görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eşi ile problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir