AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyasetçi görmek

Kahve falında siyasetçi görmek

Kahve falında siyasetçi görmek çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında siyasetçi gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Kahve falında ünlü bir siyasetçi görmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında bir siyasetçi görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında siyaset görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş siyasetçi görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eski siyasetçi görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında siyaset yapmak rakiplerine yenileceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyaset adamı görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında siyasete atılmak bazen istemediği şeyler yapacağına, hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir