AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyaset yapmak

Kahve falında siyaset yapmak

Kahve falında siyaset yapmak dertlerin sonlanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyaset yapmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı veya engelleyici şeylerden kurtulun.

Kahve falında siyaset yapmak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında eski siyasetçi görmek terfi alamayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyaset adamı görmek kazancın çoğalacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyaset görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyasetçileri görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet eder.

Kahve falında bir siyasetçi görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında siyasete girmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyaset konuşmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir