AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, hile ile mal elde etmeye işarettir.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin yemek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir