AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak hanesindeki rızkın eksileceğine, bunun için her gün şükredeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ona şifa olmayacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin yemek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği yemek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir